Πουκάμισα

Όπως στο ύφασμα, έτσι και στο πουκάμισο η φιλοσοφία μας είναι η ίδια: αξεπέραστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή για όλες τις ηλικίες αλλά και τα γούστα.


Η εμπειρία μας, τα υφάσματά μας, το μεράκι για την δουλεία μας και η αστείρευτη θέληση μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα.

Το πουκάμισο είναι η ειδικότητά μας. Η αποστολή μας είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ανθρώποι το χειροποίητο πουκάμισο.

Και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το πόσο όλο και περισσότεροι πελάτες μας ερωτεύονται τα πουκάμισα μας μόλις τα δοκιμάζουν.

Χρησιμοποιούμε τα ίδια υφάσματα με αυτά που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι οίκοι μόδας, πανέμορφα υφάσματα που ακολουθούν την μόδα αλλά και το κλασικό στιλ. Οι πελάτες μας έχουν μια πληθώρα επιλογών για το πουκάμισο τους ώστε να είναι μοναδικό.

Διαλέξτε από 20 και περισσότερα διαφορετικά κολάρα και μεγάλη ποικιλία μανσετών. Επίσης, έχετε την επιλογή να προσθέσετε στο πουκάμισο σας τσεπάκι ακόμη και να κεντήσουμε για σας τα αρχικά του ονοματεπώνυμου σας.

Όσο αναφορά τις τιμές μας, πολλοί πιστεύουν ότι το χειροποίητο πουκάμισο είναι απλησίαστο, αυτό είναι μια λανθασμένη εντύπωση. Η τιμή του πουκαμίσου εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες, αυτό που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε είναι ότι ένα χειροποίητο πουκάμισο μας ξεκινά στις τιμές που έχουν τα ποιοτικά έτοιμα πουκάμισα.


Τέλος σας παραθέτουμε συνοπτικά κάποια από τα πλεονεκτήματα του πουκαμίσου επί παραγγελίας.

  • Πρόβα πριν την τελική παραλαβή των πουκαμίσων.
  • Επιλογή υφάσματος από πλήθος σχεδίων και χρωμάτων.
  • Επιλογή κολάρων και μανσετών από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε.
  • Ραντεβού στο χώρο του πελάτη.
  • Ραφή του πουκάμισου στα μέτρα του πελάτη.
  • Δυνατότητα επισκευής του πουκαμίσου σε περίπτωση φθοράς.
  • Η μοναδικότητα του πουκαμίσου.

Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας και εσείς όπως το κάνουν εδώ και χρόνια οι πελάτες μας.